Va amintiti datile in care trebuia sa faceti check-in la aeroport pentru a primi tichetul de imbarcare? Sau atunci cand trebuia sa sunati acasa dar taxele pentru apelurile internationale erau exorbitante? Hotelul Coral iti vine in ajutor cu cateva noutati in domeniu.

rezervari_hotel_iasiIn fiecare an industria de turism face un pas evolutiv inainte avand in vedere ca, majoritatea companiilor ofera solutii inovatoare la problemele inevitabile cu care ne confruntam zi de zi. In anul 2015, vedem evolutii importante in utilizarea internetului si in dezvoltarea de aplicatii menite sa faciliteze actiunile noastre desfasurate in fiecare zi cum ar fi chemarea unui taxi online, rezervarea unui bilet de avion si chiar rezervarea unei camere de hotel. In prezent procesul de imbarcare si de check-in s-au redus foarte mult si astfel nu mai pierzi atat de mut timp in aeroport.

Telefoanele sunt cele care servesc drep gps, traducatori, manager de itinerarii si astfel cand ajungi la hotelul unde ti-ai rezervat camera, acesta te va primi cu meniul plin de bunatati si camerele aranjate pe placul tau. Un astfel de hotel este si Hotelul Coral din Iasi unde iti poti rezerva o camera direct de pe site-ul propriu sau de pe alte site-uri de booking. Pe langa camere, Hotelul Coral din Iasi iti pune la dispozitie si salile sale de conferinta pentru intrunirile de afaceri.

 

hotel_iasiDe asemenea, iti punem la dispozitie mai multe informatii si pe pagina noastra de facebook unde poti gasi reduceri la meniu, concursuri si oferte de cazare. Modificarile din acest an sunt mai mult decat imbunatatiri aduse hotelului in sine, sunt de fapt o extindere a orizonturilor.

Fie ca vii in vizita sau ca esti aici pentru afaceri, tot trebuie sa te relaxezi si ce modalitate mai buna de a face acest lucru decat o camera frumos aranjata cu room-service si un meniu pe gustul tuturor intr-un hotel modern.

 

cazare_hotel_iasiTot ce trebuie sa faci este sa iti rezervi una din camele hotelului nostru, pe site sau sau prin alte site-uri de booking. Ofera-ti o zi si pentru tine si familia ta si rezerva o camera sau de ce nu, o sala pentru un eveniment important din viata ta. Te asteptam pentru orice alegere vei face.

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244