hotel_iasiBotezul copilului este atat un moment special, cu o puternica incarcatura emotionala si spirituala, cat si prima petrecere a copilului tau. Venirea pe lume a copilului este un motiv de bucurie si sarbatoare in orice familie, iar un eveniment atat de important merita o atentie deosebita si o planificare detaliata, lucru de care se ocupa personalul nostru la Hotel Coral Iasi. Ai ales nasii, ai stabilit data si biserica la care bebelusul va fi increstinat, iar acum urmeaza sa alegi locatia unde va avea loc petrecerea. Locatia evenimentului reprezinta unul dintre cele mai importante aspecte ale botezului, intrucat restaurantul trebuie sa indeplineasca anumite conditii. Bebelusii sunt sensibili si au nevoie de o ingrijire atenta, de aceea trebuie sa tineti cont ca bebelusul sa nu stea in zgomot, aer conditionat sau fum de tigara atunci cand alegeti locatia petrecerii.
Hotel Coral va asteapta sa planuim impreuna marele eveniment si va asiguram ca micul sarbatorit va avea parte de tot confortul atat in sala evenimentului, cat si in camera Double Deluxe pe care v-o oferim. Avand la dispozitie camera, nu trebuie sa va mai faceti griji pentru cel mic, pentru ca il veti avea aproape pe toata durata evenimentului. De asemenea, veti putea fi printre invitati si veti putea sarbatori din plin bucuria venirii pe lume a copilului.
Mai mult decat atat, va punem la dispozitie una din cele trei sali ale Restauratului Coral. Salile difera in functie de capacitatea de locuri, insa orice sala veti alege oaspetii se vor bucura de o atmosfera placuta, iar servirea ireprosabila va garanta succesul evenimentului. Avem grija ca toate detaliile sa fie bine puse la punct, iar invitatii si, mai ales, bebelusul sa aiba parte de o primire asa cum se cuvine.
Pe de alta parte, aveti flexibilitate in alegerea meniului. Pretul unui meniu incepe de la 100 ron de persoana si fie ca va doriti meniuri cu bucate traditionale romanesti sau meniuri cu diferite specialitati, creativitatea bucatarilor nostri si gustul deosebit al delicateselor vor fi cu siguranta pe placul dumneavoastra si al invitatilor dumneavoastra.
Personalul nostru va ofera consiliere in tot ce tine de organizarea evenimentului, incepand de la decorarea salii, alegerea aranjamentelor si decoratiunilor florale pana la alegerea prajiturilor, a tortului si a muzicii. Cu Hotel Coral petrecerea va fi ultima grija, intrucat veti putea fi siguri ca totul va decurge asa cum va doriti.
Petreceti clipe de neuitat la Hotel Coral Iasi!

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244