Se apropie sfarsitul de an şi vrei sa le arati angajatilor tai cat de mult ii apreciezi? Organizeaza-le un Corporate Party de Craciun cu o tematica captivanta care va ajuta la sudarea legăturile dintre acestia.

Indiferent care este motivul pentru care doriti sa impartiti un cocktail cu cei din compania dumneavostra, locatia ideala este restaurantul Coral.  Situat chiar la intrarea in Iasi, vis a vis de Metro, intr-o zona linistita, locatia noastra reprezinta cea mai buna alegere pentru orice tip de petrecere intentionati sa organizati: petrecere de sfarsit de an sau Craciun, cocktail party.

Capacitatea restaurantului este suficient de generoasa incat poate sa acomodeze petreceri de pana la 250 de persoane si, in acelasi timp, suficient de intim incat sa va puteti bucura de atmosfera prietenoasa a propriilor colegi. Este foarte important sa alegi un spatiu potrivit numarului de participanti la petrecere, tocmai de aceea, la noi poti alege din cele 3 Sali amenajate: Grande, Mignon si Business Party.

Meniul abordat de restaurant este unul care poate impaca toate gusturile, oferindu-va atat preparate din bucataria traditionala, cat si din cea international. Pentru detalii legate de meniuri sau preturi va rugam sa ne contactati la telefon: 0754.031.164.

Va punem la dispozitie locatia, personalul, bautura, mancarea si toata experienta noastra pentru ca totul sa se desfasoare asa cum va doriti.

Stim ca fiecare firma are traditiile sale si suntem pregatiti sa va intampinam toate necesitatile culinare. Tot ce trebuie sa faceti e sa ne spuneti care va sunt dorintele si de restul ne vom ocupa noi!

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244