Stim ca nunta este un eveniment important din viata ta in care totul trebuie sa fie perfect. Tocmai de aceea Hotel Coral iti pune la dispozitie 3 sali special amenajate pentru evenimentele importante pentru tine.

cazare hotel coral iasi
Cu un personal calificat si produse proaspat gatite, te asteptam, si pe tine sa ai o nunta sau o petrecere de vis. Produsele sunt alese si gatite cu grija pentru a nu pierde din savoarea lor naturala.
Ne-am gandit sa venim in sprijinul tau si de aceea Hotelul Coral din Iasi iti pune la dispozitie o sala de conferinte pentru intalnirile de afaceri. Daca esti obosit de pe drum si trebuie sa participi la o conferinta iti punem la dispozitie una din camerele hotelului nostru pentru a te odihni.
Nu mai astepta, vino la Hotel Coral pentru a petrece clipe de neuitat alaturi de toti cei dragi in una din salile noastre de evenimente sau cazeaza-te in una din camerele puse la dispozitie de hotelul nostru special amenajate pentru tine.
restaurant hotel coral iasi
Ne poti contacta si utilizand datele din pagina noastra de contact. Te asteptam sa iti pregatim nunta, botezul sau petrecerea de vis pentru ca vrem ca totul sa fie perfect pentru clientii nostri.

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244