Coral 1

Dată găsită o locație pentru nuntă, trebuie ca ea să fie umplută cu decorațiuni și invitați, trebuie concepute meniurile, aranjamentele florale… Cine se ocupă de așa ceva știe ce îneamnă stressul. Și cele mai organizate minți capitulează de multe ori în fața efortului de a satisface un număr cât mai mare dintre invitați, spre a evita bârfele neplăcute de după nuntă. Sigur că ele nu vor lipsi niciodată, dar interesul tău este să fie cât mai puține și să nu distrugă atmosfera pe care cu atâta strădanie ai încercat să o creezi pentru cei dragi ție.

Sfatul pe care Hotel Coral îl oferă celor care se străduiesc să organizeze nunta perfectă este în acord cu atmosfera generală din această locație pentru nunți din Iași: să fie calmi, liniștiți, și să se gândească la faptul că în primul rând această zi este a lor. Mirii sunt cei care trebuie să transmită un mesaj al iubirii către invitați, iar criticile sunt oricum inevitabile, pentru că fiecare om este un individ cu gusturi proprii și cu idei proprii despre cum ar trebui să arate o nuntă. Individualitatea este dată tocmai de specificul ales de miri și nu de încercarea de a împăca pe toată lumea.

O locație pentru nunți care se respectă este suficient de flexibilă pentru a lăsa creativității organizatorilor o libertate cât mai largă. Cromatica, modelele decorațiunilor și meniurile trebuie să fie cât mai personalizabile, ca să nu semene cu cele de la alte evenimente la care invitații au mai fost prezenți. Altfel, nunta ta nu va rămâne foarte clar în amintirea lor și nici în a ta. Originalitatea este foarte prețuită la Hotel Coral, așa că ceea ce facem este să te eliberăm de cât mai multe corvoade, pentru ca tu să te poți bucura așa cum meriți de ziua ta cea mai frumoasă.

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244