Hotel Coral Iasi

Hotel Coral Iasi

Oamenii care vin la o nuntă vor fi influențați de tot ceea ce se întâmplă în jurul lor, de la muzică și mâncare până la amănuntele care la prima vedere par nesemnificative. Atmosfera generală din jurul evenimentului tău depinde enorm de mult de locația pentru nuntă pe care o alegi și de modul în care știi să o aranjezi, pentru a satisface pretențiile invitațiilor, dar și pentru a te simți în largul tău. Totul este, în definitiv, o soluție de compromis pe care ajungi să o aplici pentru ca toată lumea să plece cât mai mulțumită. Aici, creativitatea și răbdarea ta sunt puse la grele cazne.
Locația pentru nuntă trebuie să permită libertate de exprimare pentru miri. Aranjarea meselor, un detaliu ce pare lipsit de prea mare relevanță, capătă o importanță enormă atunci când invitații vor începe să socializeze. La fel, spațiul pentru dans trebuie să permită oamenilor să se desfășoare în voie, fără a se lovi de alți oameni sau de mobilă. Nu mai vorbim despre decorațiuni, care trebuie să fie în cât mai bună armonie cu mesajul pe care vrei să-l transmiți, cu tematica și cu propria ta stare. Este de înțeles de ce o locație pentru nunți trebuie să se poată mereu adapta.
Nu în ultimul rând, dimensiunea spațiului ales de tine pentru nuntă este foarte important de luat în considerare. În funcție de numărul de invitați, un loc prea mic poate fi înghesuit, în timp ce un spațiu mult prea amplu poate crea o stare neplăcută, de gol, celor prezenți. În plus, costurile cresc inutil dacă alegi o locație de nunți mult mai mare decât ai nevoie. Drept urmare, trebuie să te afli într-o continuă colaborare cu perechea ta, dar și cu locația de nunți cu care dorești să semnezi un contract, astfel încât să o poți exploata la întregul ei potențial.

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244