Coral 1Hotel Restaurant Coral din Iași oferă ceea ce puține locații pentru organizarea evenimentelor s-au gândit să aibă: intimitate, fără a fi departe de oraș. Este adevărat, nimeni nu vrea ca locația de nuntă să îi fie zguduită de traficul greu al Iașului, dar o prea mare distanță față de centru poate crea disconfort. De la nuntă nu vrea nimeni să se întoarcă acasă pe un drum prea lung. La Hotel Restaurant Coral, dacă, totuși, casa ta e prea departe, tot nu e nevoie să strâmbi din nas, pentru că ciorba de potroace e din partea casei. Da, poți rămâne peste noapte, că doar nunta durează mai mult de-o zi!

Tinerii care au ales să-și lege viețile la Hotel Restaurant Coral au fost de acord că locul este foarte bine amenajat, iar servirea și meniurile sunt de o calitate excepțională. Cum putem obține asemenea performanță? Nu este greu, dacă ai personal foarte bine calificat și dacă știi ce vor oaspeții tăi. Hotel Restaurant Coral este o locație de evenimente unde accentul cade asupra satisfacției oaspeților. Privim în ochii fiecărui om care ne trece pragul, pentru a ne sigura că înțelegem cât mai bine cerințele lui.

La Hotel Restaurant Coral, evenimentele personale sau petrecerile corporate devin amintiri pe care nu le vei uita cu ușurință. De fapt, petreceri de pomină, totuși scăldate într-o atmosferă rafinată, rămân intacte în mintea celor care participă la ele. Asta ne și dorim, să nu reprezentăm doar niște pereți cu mese și scaune între ei. Sălile noastre sunt decorate de artiști talentați, astfel încât privirea nuntașilor să fie încântată la fiecare pas. Ele au și o acustică potrivită evenimentelor cu muzică live. Formația ta preferată va putea să se exprime în voie, fără a se pierde nimic din experiența ta la Hotel Restaurant Coral. Cel mai important este ca evenimentul să fie reușit, iar buna ta dispoziție să nu fie afectată de nimic. Libertatea, intimitatea și compania celor dragi, alături de micul ajutor pe care ți-l dăm, sub forma unui climat cât se poate e plăcut și primitor.

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244