Cine a organizat o nuntă știe cât de complicată este alegerea tematicii, mai ales când vine vorba de culori. Toată lumea a văzut fotografii de nuntă, iar unele dintre ele arată ciudat, fără să îți dai seama, neapărat, de ce. Ei bine, fundalul contează foarte mult. Efectul vizual dat de aspectul locației alese poate să facă diferența dintre o nuntă reușită și un fiasco. Nu se observă la prima vedere, dar un restaurant decorat necorespunzător este foarte obositor pentru ochii invitaților și acest lucru are toate șansele să strice buna dispoziție a acestora. De aceea, este nevoie de o atenție sporită la detalii.

În primul rând, trebuie văzut ce anume NU se poate schimba. Nimeni nu va zugrăvi un restaurant cu o capacitate de 350 de locuri doar pentru o nuntă. Astfel, dacă pereții sunt deja vopsiți în albastru, ar fi o idee bună să eviți o nuntă roșie sau… mov. Galbenul sau albul se potrivesc mult mai bine cu decorul deja existent, iar senzația pe care o vor avea cei prezenți va fi plăcută. Asemenea combinație este relaxantă și, în același timp, veselă. Florile cu care ornezi sala, husele scaunelor, fețele de masă, toate vor trebui să aibă culori care se asortează bine între ele.

Vei crede că este nevoie de un designer pentru o asemenea alegere. Ei bine, se poate și fără. Omul are un simț estetic înnăscut, așa că poate să observe și singur care sunt combinațiile care dau bine și care sunt cele nepotrivite. Este mai ieftin să te uiți la pozele de nuntă pe care le vezi pe rețelele de socializare (și știm că sunt sute, mii de poze noi în fiecare zi în news feed-ul tău). Observă care te deranjează, care îți plac și inspiră-ți alegerea în mod rațional, în funcție de aceste senzații. Cu siguranță că totul va fi bine și invitații tăi vor fi plăcut impresionați!

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244