camera_hotel_iasiCuloarea, rafinamentul si stilul imbinate cu un aer boem iti induc o stare de liniste si te transpun intr-o atmosfera primitoare la Hotel Coral Iasi. Experimenteaza si tu adevaratul confort, intr-o locatie ferita de zgomotul traficului, care-ti va oferi o cazare la un hotel modern. Fie ca vei fi alaturi de familie, partener sau intr-o vizita business vei fi suprins de calitatea mobilierului, de prospetimea aerului, de aranjarea camerelor si de servirea imediata a personalului nostru pregatit sa te ajute la orice minut.

Dispunem de 22 de camere spatioase, complet echipate cu: wi-fi, aer conditionat, minibar, paturi matrimoniale, paturi king size, uscator de par, sistem de trezire, seif la receptie si parcare privata supravegheata video, care isi deschid usile pentru persoanele care vor o cazare europeana la preturi romanesti.

Daca planuiesti cat mai curand sa organizezi un eveniment corporativ, petrecere intre prieteni, nunta mult visata, botezul alaturi de cei apropiati sau un banchet ca la carte iti prezentam 3 sali deosebite: Sala Grande, Sala Mignon si Sala Business Party. In functie de numarul de invitati, de natura ceremoniei, de preferintele in ceea ce priveste: spatiul, aranjamentele si structura iti poti alege locul cel mai eficient. Desigur, pe langa incaperea interioara, in anotimpurile favorabile putem extinde numarul de locuri pe terasele delicat amenajate, gata sa participe la bucuria evenimentului.

Orice eveniment vei dori sa desfasori alaturi de noi, te consiliem de-ndata pentru a satisface necesitatile, preferintele si a reduce din timpul si grijile create de aceasa decizie. Suntem un personal unit, respectos, atent la fiecare detaliu si pregatit in fiecare clipa sa raspundem asteptarilor tale.

E linistitor sa stii ca te poti baza pe Hotel Coral, un maestru de evenimente Iasi. Conteaza pe noi in cele mai neprevazute situatii sau pentru momente unice in viata. Bucatarii nostri sunt exigenti atat cu prezentarea, cat si cu gustul, de aceea vei fi un client multumit de bucatele si ingeniozitatea aranjamentului chiar si dintr-o simpla gustare.

Orasul Iasi este incarcat de istorie, de bunastare si merita sa fie admirat pentru statornicia in timp si cuvintele puternice pe care le evoca prin structura si cultura. Daca te afli pentru prima data in capitala culturala a Romaniei, aminteste-ti ca momentele de calitate si prietenia oamenilor sunt printre cele mai cautate aspecte la Hotel Coral.

 

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244