Alegerea unei locații pentru nuntă spune multe despre personalitatea ta și a perechii tale. Fiecare om are pasiunile sale, iar acest lucru este reflectat de alegerea făcută. Amplasarea, decorațiunile și meniul vor alcătui un tot unitar care este menit să exprime anumite lucruri despre tine. Spre exemplu, firile mai liniștite și orientate către tradiție vor alege un loc aflat în natură, o construcție rustică, intimă, cu suficient spațiu exterior, poate, pentru o masă câmpenească. Ornamentația va fi inspirată din motivele tradiționale românești, fără a fi excesivă sau luxoasă. Bucatele, și ele, vor fi tradiționale, iar vinul de pe masă va fi autohton, simplu, poate chiar la carafă.

Persoanele pasionate de mediul urban și de progres vor face alegeri opuse. Localul pentru nuntă va fi elegant, minimalist, decorat cu aranjamente moderne, după ultimele trenduri. Pe mese, se vor regăsi preparate complicate, realizate de bucătari în ton cu vremurile. Muzica va fi și ea cel mai probabil electronică; acești oameni vor prefera să aibă un DJ în locul unei formații sau al unui taraf de lăutari. Atmosfera generală va fi una de club, spațiul interior fiind preferat celui exterior. Totul va arăta ca o petrecere classy, tendințele fiind respectate cu strictețe.

Indiferent care va fi alegerea ta în materie de nuntă și locație, cu siguranță că unii oameni se vor simți mai bine decât ceilalți. Important este ca evenimentul să fie despre tine, să te exprime, să le arate invitaților cum gândești și să se vadă că alegerea te face fericit. Este ziua în care tu ești în centrul atenției, așa că este important ca, în primul rând, totul să îți placă ție. Să împaci pe absolut toată lumea este cu atât mai puțin probabil, cu cât crește numărul invitaților. Sfatul nostru? Fii tu!

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244