Organizarea nunții tale se va lovi, invariabil, de problema spinoasă a alegerii unui restaurant potrivit. Oferta este imensă, așa că ai de unde alege. De fapt, aici e posibil să fie și problema. Orașul este plin de restaurante specializate în nunți, de toate mărimile și de toate formele posibile. Capacitățile diferă, unele restaurante fiind concepute pentru nunți restrânse, altele pentru evenimente de amploare. Prima întrebare căreia trebuie să-i aduci răspuns se referă, așadar, la numărul de invitați pe care-i vei avea. Asigură-te că va exista un echilibru între suprafața disponibilă și numărul de invitați, pentru ca nunta să nu pară nici pustie, nici prea înghesuită. Confortul și atmosfera generală sunt strâns legate între ele.

Apoi, gândește-te la cum vrei să decorezi sala. Cromatica pe care o dorești trebuie să se potrivească celei deja existente în restaurantul care-ți va găzdui nunta. Nimeni nu va vărui o sală imensă doar pentru un eveniment. Din fericire, bogăția ofertei te va ajuta și aici, astfel că tematica nunții tale nu va avea de suferit. Documentează-te cu privire la cadrul potrivit pentru ceea ce este în mintea ta și atunci când se pune problema amplasării pe care o are restaurantul. Dacă te gândești la o nuntă mai apropiată de natură, este mai bine să te orientezi spre o zonă de periferie, nu spre centrul orașului.

În fine, aruncă o privire asupra meniului și află cât mai multe păreri despre personal. Nimeni nu vrea ca nunta să-i fie umbrită de personal nepoliticos. Sigur ai prieteni care se duc la nunți la fiecare sfârșit de săptămână. Cu siguranță, ei sunt cei mai mari experți în restaurante specializate în nunți și pot să-ți vorbească ore în șir despre personalul și meniul din fiecare. În cele din urmă, decizia este a ta și nimeni nu poate să te oblige să alegi un restaurant în detrimentul celuilalt. Este bine, totuși, să cauți și să asculți sfaturi, atunci când se poate.

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244