Aceasta este a doua mare întrebare din viața ta. De fapt, el o întreabă dacă vrea să fie soția lui, iar ea exact de acest amănunt este interesată! Și este și logic; locația nunții este extrem de importantă. Amintirile se leagă de locuri în egală măsură în care se leagă și de persoane. Atmosfera generală este asigurată de personalul și de decorul locației pentru nunți. Pentru a alege responsabil o asemenea locație, trebuie cunoscute toate amănuntele, trebuie cunoscuți oamenii care urmează a-ți fi gazde pentru o noapte și trebuie adunate opinii de pe la cunoștințele care au mai fost la nunți organizate acolo unde te-ai  gândit tu să petreci acea noapte de vis.

În primul rând, oamenii trebuie citiți cu mare atenție. Vei dori ca personalul locației tale pentru nuntă să fie la dispoziția ta cu toată amabilitatea și să fie foarte atent la nevoile tuturor celor prezenți. Nimeni nu vrea invitați dezamăgiți, care să aibă ce critica. Sigur că nimic nu poate să fie perfect, dar ține de onoarea fiecărei locații pentru nunți în parte să ofere o servire cât mai aproape de perfecțiune și un comportament exemplar din partea angajaților săi. Nimic nu face reclamă proastă mai rău ca un personal neplăcut.

Nu în ultimul rând, cuplurile acordă o deosebită importanță aspectului general oferit de locația pentru nuntă. Bunul gust al decorațiunilor, spațiul, chiar aranjarea meselor intră sub atenta investigație a organizatorilor și a invitaților deopotrivă. Spiritul de observație al nuntașilor este incredibil de ascuțit, așa că încă un element la care trebuie să fie atente gazdele nunții tale este cel al decorațiunilor. Ele trebuie să se conformeze specificațiilor cerute de miri, dar în același timp să se îmbine armonios cu întregul, să formeze o imagine artistică foarte coerentă, pentru a putea satisface gusturile celor mai critice dintre persoane!

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244