Locațile pentru nuntă sunt extrem de variate. Dacă ne uităm în timp, de la strămoși până la noi, vedem că ele mereu au suferit schimbări, în funcție de cultură. Dacă ne uităm în spațiu, de la țară la țară locațiile pentru nuntă sunt diferite, adaptându-se climei, dar și nevoilor generate de fiecare tradiție în parte. Unele nații preferă clădiri solide, mari, în care să se poată aduna alaiuri imense; altele, precum românii, care celebrează, de regulă, vara, se folosesc de corturi ușor de instalat oriunde li se pare mirilor că ar fi un loc bun de petrecut. Alegerea este a lor, până la urmă, și nimeni nu oprește un cuplu de români să-și organizeze nunta într-o casă tradițională scandinavă, dacă poate face rost de așa ceva.

La fel de important precum incinta aleasă este și ambientul general. Ce se află în jurul acestei locații? Ce se vede pe fereastră? Cum este atmosfera generală din jur? Pe ce drumuri au de mers mirii și invitații pentru a ajunge acolo? Corturile sunt, din punctul acesta de vedere, niște alegeri foarte practice, putând fi mutate oriunde; vrei o nuntă în pădure? Loc de tabără se găsește! Poți avea parte de nunta visurilor tale dacă ești pasionat de natură. Iar dacă nu ești? Nicio problemă, locații de nuntă se găsesc în zilele noastre peste tot.

Ca să fii sigur că te alegi cu locația pe care o dorești cu adevărat pentru nunta ta, trebuie să ajungi să le cunoști pe toate. Să îți dai seama cum vrei să se desfășoare evenimentul, câți oameni vei aduce, care sunt și preferințele lor, iar apoi să ajungi la o soluție de compromis care cu siguranță că poate fi găsită într-un oraș ca Iașul. Mai aproape sau mai departe de centru, mai intim sau mai larg, locul ideal există și te așteaptă să te bucuri de ziua cea mai frumoasă a vieții tale.

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244