12688224_10153395348508527_378756092154212958_nCand vine vorba de ziua cea mare, putem afirma ca de mici copii ne-am imaginat cum va arata sau cum se va desfasura.  Astfel, cand ea devine o frumoasa realitate, dorim ca dorintele noastre sa se indeplineasca si sa creeze cele mai frumoase amintiri alaturi de persoana iubita. Hotel Coral Iasi este alaturi de tine pentru a transforma dorintele tale in realitate!

Unul dintre cele mai importante aspecte in cadrul unei nunti este tortul. Cu atatea delicii ce te inconjoara, este foarte greu sa te decizi asupra unei singure combinatii de arome. Hotel Coral Iasi iti ofera cateva sfaturi pentru a face alegerea perfecta ce va indulci cea mai frumoasa zi din viata ta.

  1. Creati o lista cu aromele preferate. Astfel, veti sti exact ce combinatii doriti sa incercati in momentul in care va alegeti tortul. Ciocolata, vanilie, lamaie sau levantica, fiecare aroma poate crea o combinatie perfecta ce va aduce fericire.
  2. Numarul de invitati este foarte important. Cand va alegeti tortul, este indicat sa va consultati cu maestrul cofetar pentru a face alegerea cea mai buna, astfel incat sa faceti un tort pe masura numarului de invitati. Daca aveti un numar mare de invitati, optati pentru un tort mare, ce va rerezinta in totalitate si ofera invitatilor cate o mostra din iubirea voastra. Daca nunta este una restransa, este preferabil ca tortul sa fie de marime medie.
  3. Tortul trebuie sa va reprezinte in totalitate. Nu uitati ca este o celebrare a voastra, a unitatii dintre voi, iar tortul trebuie sa exprime cu succes acest fapt.
  4. Simplu si elegant este cea mai buna alegere. Tortul trebuie sa aduca un plus de eleganta intregului eveniment, nu sa il incarce.

 

Tortul va deveni un real succes, iar tu si invitatii tai va veti bucura de un deliciu dulce ce va  contura un frumos final pentru evenimentul vietii tale. Hotel Coral Iasi subliniaza sentimente cu fiecare eveniment!

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244