1213c4731288df1a295d4f4ac04638c400De cate ori ne gandim la cel mai emotionant eveniment din viata noastra, ne trec prin minte detalii pe care dorim sa le vedem in acea zi de poveste. Culoarea buchetului, vesela, aranjamentul mesei sau stilul rochiei sunt doar cateva dintre acestea. Hotel Coral iti ofera cateva sfaturi pentru a alege mai usor tematica nuntii tale!

  1. Faceti cate o lista cu toate detaliile pe care le doriti. Dupa ce ati terminat lista, gasiti punctele comune pentru a crea o tematica.
  2. Research, research, research. Daca stii care va fi tematica nuntii tale, insa nu te poti gandi la detalii ce vor inspira invitatii, fa un research pe site-urile de specialitate si gaseste fotografii sau decoratiuni ce te inspira. Aduna aceste fotografii si hotarati impreuna elementele pe care le doriti in cadrul nuntii.
  3. Bugetul trebuie luat in vedere de fiecare data cand faci o alegere. Nunta trebuie sa poarte amprenta voastra, insa nu trebuie sa recurgi la sume marete pentru a avea o nunta asa cum ti-ai dorit.
  4. Alege o paleta de culori care sa fie prezenta in toate decoratiunile pentru nunta.
  5. Nu uita, acesta este cel mai important moment din viata ta si trebuie sa fie imbracat in cele mai frumoase detalii.

 

Dupa ce ai ales tematica nuntii tale, visurile copilariei prind viata, iar tu te poti ocupa de toate detaliile nuntii fara probleme.  Alege una dintre salile pe care hotel Coral ti le pune la dispozitie si creeaza unul dintre cele mai frumoase momente din viata ta. Hotel Coral surprinde cele mai frumoase momente prin eleganta si rafinament!

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244