V-ați hotărât să vă uniți destinele și îți dorești ca marele moment să fie celebrat într-un mod cu adevărat special? Fiind cea mai importantă zi din viața ta, trebuie să-i acorzi o atenție deosebită și o organizare pe masură! În mod inevitabil, printre primele întrebări sunt ,,unde?’’ și ,,când?’’. De cele mai multe ori este destul de greu de răspuns la aceste întrebări, luând în considerare aspectele de care trebuie să țineti cont pentru ca totul să iasă așa cum vă doriți. Dacă vrei să-ți transformi petrecerea de nuntă într-o noapte de vis, trebuie să ții cont de câteva aspecte.

1) Alegerea perioadei
Este indicat să îți planifici nunta cu cel puțin un an înainte. De asemenea, este bine să îți anunți și invitații care este data exactă și asta deoarece foarte multe persoane își planifică vacanțele și concediile vara. În plus, multe nunți se organizează vara, iar tu vrei ca cele mai importante persoane din viața ta să îți fie alături la acest eveniment.
2) Alegerea locației
Dacă în trecut alegerea locației pentru cel mai important eveniment din viață era o treabă ușoară datorită numărului mic de restaurante, în prezent, lucrurile sunt diferite, deoarece poți alege dintr-o gamă foarte largă. Înainte de toate, gândește-te dacă îți dorești o petrecere initimă, numai între persoanele care contează cu adevărat în viața ta, sau poate ai mulți prieteni și nu vrei să scapi pe nimeni din vedere. În funcție de acest lucru și de preferințele tale, poți alege locația perfectă.
3) Alegerea meniului
Odată cu alegerea restaurantului de nuntă, meniul este următorul pas firesc în planificarea nunții. Alegerea preparatelor culinare pentru recepția de nuntă este o parte importantă și distractivă, în același timp. Invitații sunt nerăbdători să testeze preparate savuroase și să compare meniurile de la diferite evenimente și restaurante. De aceea, alege un meniu diversificat care să impresioneze papilele gustative ale tuturor musafirilor, ce nu vor uita prea curând tratamentul culinar.
4) Muzica
Alegerea unui DJ este mai ieftină comparativ cu angajarea unei formații care cantă live. Dacă dorești în mod expres să vină și un cântăreț la nuntă, solicită-i prezența doar pentru o anumită parte a petrecerii. Completează seara cu un DJ profesionist care știe ce muzică să selecteze, în așa fel încât să mulțumească toate gusturile. În acest fel vei obține ce e mai bun din ambele variante, fără a investi sume exorbitante pentru divertisment.
5) Momentele dulci
Atunci când alegi candy bar-ul, este bine să știi numărul aproximativ de persoane prezente la eveniment, pentru că în funcție de asta candy bar-¬ul va fi mai mic sau mai mare. La fel trebuie procedat și în cazul tortului. Cel mai bun moment pentru a stabili mărimea tortului, este atunci când numărul invitaților este știut cu exactitate.

6) 1, 2, 3… atât de simplu e să organizezi o nuntă reușită
Asta înseamnă că orice decizie ai lua, nu trebuie să depășească cifra 3, la fel ca-n basme. Nu mai mult de trei culori, nu mai mult de trei tipuri de flori și trei culori pentru material. Și chiar dacă alegi culori diferite pentru lucruri diferite, de exemplu culoarea buchetului și a aranjamentelor florale, încearcă să mergi pe o linie cromatică cât de cât similară.

Fiecare invitat trebuie să se simtă bine și să fie mulțumit, dar, totuși, este ziua în care tu ești în centrul atenției, așa că este important ca totul să îți placă ție. Bucură-te de o nuntă reușită, după placul inimii tale și transformă petrecerea într-una memorabilă.

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244