11403433_587448691358023_1195009127938818217_nEsti pregatit pentru o seara de vis la hotel Coral alaturi de persoana iubita in compania unui vin bun ce poarta pecetea timpului si face conversatiile sa curga in sensul acelor de ceasornic si a bucatelor delicioase ce se imbina perfect cu un cadru intim, care creaza noi tablouri pentru amintirile tale?

Tabloul pe care ti l-am descris poate face parte din realitatea ce te inconjoara zi de zi cu usurinta. La hotel Coral vei gasi intruchiparea visului tau in realitate si te vei bucura de momentele petrecute departe de grijile zilnice, reamintindu-va de inceputuri frumoase.

Intampinandu-te cordial si elegant, in nuante ce te trimit cu gandul la Marea Mediteraneana si la o vacanta sub razele soarelui ce te incalzesc cu jocul lor, hotel Coral devine imediat  locul perfect pentru a desena momente perfecte in care tu esti personajul principal. Sub auspiciul elegantei si al confortului , fiecare camera te va intampina cu un aer placut, ce va transpune sentimentele voastre intr-o atmosfera intima, departe de ingrijorarile zilnice.

Pentru a crea noi amintiri, vinul va lega conversatii si va pune bazele unor noi momente ce vor duce la experiente incredibile la hotel Coral.  Compania placuta intr-un ambient cochet vor face din fiecare clipa petrecuta la hotel Coral un deliciu ce va indulci cu amintirile sale fiecare zi de acum inainte. Seara va deveni una memorabilia cu ajutorul atmosferei placute deja existente si a emotiilor pe care fiecare moment impreuna le naste in inima voastra.

La hotel Coral vei gasi experienta perfecta pentru tine si jumatatea ta, experienta in care veti crea noi amintiri ce vor consolida firele ce creaza povestea voastra.  Timpul va deveni prietenul vostru, iar noaptea va deveni magica si se va transforma intr-o amintire trainica ce va completa tabloul iubirii voastre.  Seri de vis la hotel Coral, in compania persoanei dragi, pot deveni acum o realitate de care sa te bucuri si din care sa creezi un obicei frumos ce va incununa cu fericire si iubire fiecare moment petrecut impreuna. La hotel Coral, magia serilor de iarna creaza amintiri frumoase alaturi de cei dragi!

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244