Invierea Domnului ne bate la usa si fiecare se pregateste cu bucate alese. Dupa ce au luat lumina lui Hristos si au ascultat slujba, fiecare crestin se indreapta spre casa mai smerit si mai bun la suflet.

hotel iasiCozonacii si pasca abia gatite inca mai raspandesc mirosul parfumat si imbietor care te indeamna sa le gusti impreuna cu familia. Nu lipsesc nici ouale rosii de Paste care se ciocnesc cu binecunoscutul “Hristos a Inviat!” si respectiv “Adevarat a Inviat!”, pentru a ne reaminti ce sarbatorim de fapt de Sfintele Paste.

Cina de Paste este o traditie prin care se reuneste toata familia, cu mic, cu mare fie ca celebreaza aceasta sarbatoare acasa sau la un restaurant ales. Daca ati fost ocupati la serviciu, nu trebuie sa va faceti probleme, puteti oricand sa rezervati o masa la Hotelul Coral din Iasi. Ne-am gandit la dumneavoastra si am pregatit bucate alese pentru toate gusturile. Va asteptam cu

pasca, cozonacii si ouale rosii si multe alte mancaruri specifice acestei sarbatori.

pasca hotel iasiDaca aveti nevoie de un hotel ca sa innoptati, nu uitati ca, Hotel Coral a pregatit nu doar mancarurile traditionale de Paste, dar si camerele pentru a va putea odihni.

Personalul nostru va sta la dispozitie daca vreti sa cinati la restaurant hotelului nostru, dar si daca v-ati cazat in una din camerele puse la dispozitia clientilor nostri.

Va asteptam cu drag sa sarbatorim Sfintele Paste impreuna. Pentru a ne contacta va rugam sa vizitati pagina noastra de contact. Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244