two-boys-easterLuna in care natura isi arata splendoarea la orice pas a sosit. Frumusetea acestor vremuri se oglindeste in sufletul tau si creeaza amintiri pretioase pe care doresti sa le pastrezi o viata. Sarbatorile se apropie, iar mirosul celor mai delicioase bucate traditionale iti indulcesc zilele. Soarele ti se joaca in priviri, iar frumusetea ce te inconjoara iti da o stare de bine.

Perioada aceasta minunata te indeamna sa fii mai bun, sa faci fapte bune fara a astepta ceva in schimb, sa vezi frumosul in ceilalti si in tine. Hotel Coral te indeamna sa petreci timp alaturi de cei dragi si sa te bucuri de momente impreuna! Veselia clipelor si frumusetea naturii creaza la hotel Coral o atmosfera ce iti va aduce relaxare si ganduri bune, iar preapratele delicioase te vor face sa revii cu drag alaturi de cei dragi.

De Paste, bucura-te de timpul petrecut alaturi de cei dragi si de bucatele delicioase, aduna bucurie in suflet si priviri. Aminteste-ti de bucuriile simple, de plimbarile ce erau insotite de cel mai frumos apus si de simplitatea lucrurilor ce te inconjoara. De Paste, adu-ti aminte sa fii tu, sa te bucuri de prezenta celorlalti si sa le daruiesti fericire!

Pastele este despre momentele de fericire alaturi de cei dragi, despre bucuria fara margini, despre simplitatea vremurilor de altadata. Hotel Coral iti doreste sarbatori fericite, cu liniste in suflet si zambete sincere ce te vor face sa iubesti viata putin mai mult decat o faci deja!

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244