^FAB9F6E85F2FC8063EC8142EEB94916CB44E6A0A6A7BE24CE5^pimgpsh_fullsize_distrMartie este luna in care celebram feminitatea, luna in care ne bucuram de fiintele dragi ce ne sunt alaturi, fie ca ne este mama, sotie, sora, prietena sau iubita. In luna in care natura se trezeste la viata, in care adierea calda a primaverii ne bate in geam, femeile au parte de toata atentia cuvenita si de toate multumirile noastre.

Ziua de 8 martie este declarata la nivel international Ziua Femeii si a fost adoptata in anul 1977. Aceasta sarbatoare isi are originile in Grecia Antica cand la inceputul primaverii grecii o sarbatoreau pe Rhea, mama tuturor zeilor. Mai tarziu, insa, 8 martie a devenit o expresie a dorintelor femeilor de a le fi recunoscute drepturile, ajungand astazi o zi marcanta si prilej de celebrare a feminitatii.

Hotel Coral pregateste o petrecere cu scopul de a sarbatori femeile dragi din viata noastra si pentru a le multumi pentru tot ce inseamna si fac in fiecare zi pentru noi. Asadar, te asteptam duminica, 6 martie, sa petrecem impreuna la Restaurant Coral in compania formatiei Next Level Band. Iti oferim preparate delicioase care sa iti rasfete simturile si bauturi aromate (bauturi racoritoare, vin, palinca si Angelli Cherry) care sa dea tonul bunei-dispozitiei si distractiei. Mai mult decat atat, doamnele si domnisoarele vor avea parte de o multime de surprize si se vor bucura de cele mai frumoase momente! Pretul unui meniu este de 90 de lei de persoana, iar locurile pot fi rezervate la numarul de telefon: 0754 031 164.

Creeaza amintiri de neuitat la Hotel Coral si bucura-te de evenimente in Iasi reusite! Pentru fiecare eveniment important din viata ta, fie ca este vorba de o petrecere privata, nunta, petrecere de botez sau petrecere aniversara, iti punem la dispozitie o echipa care se va ocupa cu dedicare si profesionalism.

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244