Luna februarie isi face simtita prezenta incet, incet, iar fuga dupa cadouri devine din ce in ce mai intensa. Oamenii cauta cadoul perfect pentru jumatatea lor, cadoul prin care sa isi exprime sentimentele nemarginite. Hotel Coral te ajuta sa iti exprimi iubirea si iti ofera cadrul perfect in care sentimentele tale vor prinde aripi si vor crea momente de neuitat!

Hotel Coral, special pentru evenimentele din viata ta, construieste momente unice de care tu si jumatatea ta va puteti bucura intr-un cadru intim si relaxant. Astfel, petrecerea organizata de Valentine’s Day va da viata celor mai frumoase dorinte alaturi de formatia Noroc ce va da tonul distractiei si de bucatele delicioase ce vor crea experiente culinare placute. Open bar-ul va aduce buna dispozitie, alaturi de trilurile bine cunoscute de care ne bucuram la fiecare petrecere.

Cu restaurant Coral, goana dupa cadouri s-a terminat! Alege sa sarbatoresti alaturi de noi iubirea voastra si multe surprize va vor astepta pentru a va celebra sentimentele! Cu doar 75 de lei de persoana, veti avea parte de o petrecere extraordinara in care iubirea va fi personajul principal si va crea o poveste de vis la restaurant Coral Iasi! Surprizele pregatite de catre noi vor infrumuseta seara si te vor purta spre o lume magica alaturi de persoana iubita.

Sanctuarul iubirii te asteapta sa te bucuri de o atmosfera de vis in care tu si jumatatea ta veti avea parte de cele mai frumoase momente. Decorul ce creaza amintiri perfecte te invita sa celebrezi iubirea pe ritmuri de dans si sa te bucuri de savoarea acesteia impreuna cu bucatele alese. La restaurant Coral Iasi vei avea parte de cele mai frumoase omente, iar voi veti sarbatori iubirea asa cum se cuvine!

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244