14577850796_37ddc8e6d5_o

Anul 2016 se anunta a fi unul de succes si plin de bucurii si realizari. Evenimentele speciale din viata ta au nevoie de un cadru exceptional in care sa le sarbatoresti alaturi de persoanele dragi, iar hotel Coral iti sta la dispozitie cu sali de evenimente ce vor celebra fericirea si iubirea, dar si propriile succese.

Cu 3 sali decorate diferit pentru a multumi fiecare client, hotel Coral va ofera atmosfera de vis si o locatie cu adevarat speciala pentru a transforma visele in realitate. Salonul exceptional Grande este cel mai mare dintre cele trei sali de la Hotel Coral, avand o capacitate de maxim 150 persoane la mese, poate fi folosit pentru organizarea unor nunti, petreceri mari, concerte, petreceri corporative, sau chiar un bal. Salonul dispune de 2 nivele, unite printr-o eleganta scara si poate fi folosit in mod autonom, sau in legatura cu celelalte 2 saloane, Mignon si Business Party, pentru a extinde capacitatea la 250 de persoane. Salonul are acces la terasa exterioara, care poate fi, la randul ei, amenajata in ton cu evenimentul.

Salonul Mignon este un salon in culori calde, cu plan compact si o capacitate de 60 de persoane la hotel Coral Iasi. Este ideal pentru o petrecere de botez, o nunta mica, o aniversare sau orice alt eveniment intim. Este un spatiu versatil, putand fi organizat asa cum va doriti. Salonul comunica cu terasa exterioara, putand fi folosit in sezonul cald pentru petreceri indoor/outdoor.  Cel mai intim salon de la Hotel Coral, salonul Business Party, cu o capacitate maxima de 40 de persoane la mese, este perfect pentru o ceremonie mica, un training, o conferinta sau un botez. Salonul dispune de toaleta proprie si loc special amenajat pentru prezidiu, unde va veti simti deosebit in ziua voastra speciala.

Pregatit pentru a-ti satisface toate dorintele si pentru a transforma visele in realitate, Hotel Coral Iasi te invita intr-o incursiune spre distractie, voie buna si multa bucurie in una dintre salile noastre pregatite pentru orice eveniment!

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244