sala evenimente hotel iasiAnul acesta se resimte un spirit puternic de individualism, fiecare cuplu dorind sa realizeze ceremonia si receptia punand amprenta personalitatii lor. Cuplurile doresc sa comunice cine sunt, si cum pot face asta mai bine decat prin decorul salii si alegerea locatiei de nunta?! Stiind aceste detalii si mai ales cat de importanta este aceasta zi pentru cele doua suflete care se vor uni atat in fata lui Dumnezeu dar si in fata oamenilor, vrem sa va fim alaturi in acea zi minunata din viata voastra, asa ca va punem la dispozitie una din cele trei sali de evenimente de care dispune Hotelul Coral din Iasi.

Toate perechile doresc ca nunta lor sa fie eleganta si magica dar si foarte distractiva pentru oaspetii lor. De asemenea, ce modalitate mai buna de a spune cine sunteti gasiti in afara de micile detalii din sala de evenimente in care se va desfasura petrecerea propriu-zisa? Vrem sa fim alaturi de voi in acea zi minunata si magica si tocmai de aceea va punem la dispozitie nu doar sala din cadrul Hotelului Coral Iasi in care va avea loc petrecerea nuntii, ci si meniul nostru diversificat si potrivit pentru orice gust dar si un personal profesionist care se va asigura ca nu va lipsi nimic si ca totul va fi ca un basm de poveste.

Orice nunta desfasurata la Hotelul Coral este importanta pentru noi si pentru ca avem un personal pasionat de munca pe care o realizeaza pentru fiecare eveniment in parte, te asiguram ca si nunta ta va fi una speciala. Personalul hotelului nostru din Iasi iti sta la dispozitie pentru a-ti raspunde la orice intrebare legata de meniu, sala de evenimente, aranjamente florale, culorile in care va fi decoarata sala si pentru alte detalii.

Am fost alaturi de atatea cupluri in acele momente unice din viata lor si ne-am asigurat ca totul va fi ca la carte, de aceea vrem sa va fim si voua alaturi in acea zi importanta din viata voastra asa ca va punem la dispozitie si cele 22 de camere din cadrul hotelului Coral din Iasi pentru voi sau pentru invitatii vostri.

Rezultatul, ca la toate celelalte nunti realizate in cadrul Hotelului Coral din Iasi, va fi unul unic si plin de detaliile voastre personale, dar si memorabil, pentru ca vrem ca fiecare cuplu sa plece de la noi multumit si cu zambetul pe buze. Cine stie poate vom avea bucuria de a ne revedea si pentru stabilirea detaliilor pentru sarbatorirea unui botez sau a altei petreceri.

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244