Decizia pe care toți mirii trebuie să o ia ține de mărimea alaiului de invitați. Există două curente foarte puternice de opinie, atât în direcția unei nunți restrânse, doar cu oamenii cei mai apropiați, cât și pentru nunți ample, cu sute de invitați. Dar care sunt avantajele, dezavantajele și implicațiile fiecăreia dintre cele două variante? Pentru că și o nuntă mică, și una imensă au farmecul lor, dar și provocări unice pentru organizatori, pentru restaurantul ales și pentru persoanele care participă. Spațiul este doar una dintre problemele cu care urmează să te confrunți în drumul spre cea mai frumoasă zi din viața ta.

O nuntă restrânsă este foarte intimă și plăcută. Ai alături oameni pe care-i cunoști bine și care, cel mai sigur, se cunosc între ei. Distracția este garantată, iar numărul de gusturi de împăcat este la fel de mic. Poți să creezi o tematică mai puțin convențională, pentru că șansele să existe un grup conservator în alai este redusă. Vor veni doar cei care împart cu adevărat aceleași pasiuni cu tine, deci libertatea de alegere este practic infinită. Pe de altă parte, este posibil ca nunta să nu fie la fel de profitabilă precum te aștepți, iar găsitul unei locații destul de mici este dificil, pentru că majoritatea restaurantelor pentru nunți au capacități ridicate.

Pe de altă parte, o nuntă mare va aduna laolaltă oameni pe care, cel mai probabil, nici măcar tu nu îi cunoști prea bine, din fel de fel de medii socio-profesionale și cu tot felul de preferințe care trebuie satisfăcute. Libertatea de alegere este destul de limitată. În schimb, cu siguranță că vei aduna destul de mulți bani în urma unui asemenea eveniment, iar găsirea locației este mai mult decât facilă. Restaurantele se întrec în a avea capacități cât mai mari, unele putând adăposti chiar și 300 de oameni. Vei putea da mâna cu toți? Probabil că nu. Dar vei putea să începi o viață pe picior mare după asemenea nuntă.

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244