1. Care-i graba?

Sigur ca esti fericita ca v-ati logodit dar nu actiona impulsiv. Multe mirese se grabesc si incep sa faca planuri si sa adune bani fara sa se gandeasca la pasii logici de urmat in desfasurarea acelei zile memorabile. Mirele si mireasa ar trebui sa renunte la toate planurile care vor sa le faca sau pe cele care le-au facut deja si sa astepte sa treaca cateva saptamani de la logodna inainte sa aleaga hotelul sau sala pentru marele eveniment.

hotel_iasi

  1. Trebuie sa vezi privelistea de ansamblu

Trebuie sa vizualizezi cum vrei sa fie nunta – receptia cu cocktail-uri, daca vrei sa fie pe plaja sau la hotel. Daca ai ales ca nunta ta sa se desfasoare in cadrul unui hotel, poti alege culorile si restul detaliilor – decorul, florile si mancarea incep sa se aranjeze de la sine.

  1. Creeaza o lista cu ceea ce vrei si una cu ceea este necesar

Incearca sa separi ceea ce vrei de ceea ce ai nevoie. Lista cu ceea ce este nevoie contine elemente pe care trebuie sa le ai pentru ca acea zi speciala sa aiba loc, cum ar fi un fotograf bun si un loc accesibil cum este Hotelul Coral, in timp ce, elementele pe care le vrei sunt deja create (cum sunt ornamentele sau alegerea sortimentelor pentru tort).

  1. Trebuie sa stii exact ce buget ai

Nu cheltui nici un ban si nu rezerva nici un serviciu pana cand nu stabiliti amandoi bugetul. Aici gresesc toate cuplurile, se indragostesc de un serviciu si il rezerva imediat si apoi isi dau seama ca nu au mai tinut cont de liste, mai ales de cea cu necesitati. Alegerea hotelului este un pas important in desfasurarea nuntii si nu trebuie sa va grabiti in luarea acestei decizii. In cadrul hotelului nostru din Iasi, veti gasi atat o sala pe placul vostru, dar si un personal profesionist. Va asteptam sa va indepliniti visele cu noi.

hotel_iasi

  1. Ai grija sa nu reduci din cheltuielile importante

Desigur, unchiul sau vreun prieten ar fi foarte incantati sa va faca pozele din ziua nuntii, dar veti fi fericiti asa? Intotdeauna angajati persoane profesioniste care sa se ocupe de pregatirea nuntii. O sa te scutesti de mult stres prin angajarea unei persoane calificate si pe a carei munca poti conta.

  1. Fii sincer cu tine

De asemenea, mireselor, cand primiti sugestii de care nu sunteti foarte passionate, ar trebui sa le spuneti politicos “Este o idee interesanta” si apoi sa faceti ce vreti voi.

  1. Nu analiza iar decizia deja luata

Daca ai luat o decizie, nu te intoarce si n-o analiza iar si iar. Sunt unele decizii mai grele dar, odata ce ai ales-o, verifica repede in lista si apoi treci mai departe.

  1. Nu incerca sa fii o “superwoman”

Adesea, miresele incep sa creada ca pot face orice. “Este mai ieftin sau mai amuzant daca o fac eu”. Dar trebuie 240 de ore sa planuiesti o nunta, asa ca obtine tot ajutorul de la familie, prieteni si organizatorul de nunti.

  1. Personalizeaza

Elementele personalizate sunt cele memorabile. Suma de bani pe care o cheltuiti este mai putin importanta decat gandurile si pasiunea cu care faceti acele detalii. Florile din gradina, poze cu familia, retete de familie utilizate in crearea meniului – toate aceste lucruri o sa transforme nunta ta in una de poveste.

  1. Cununia civila

Unul dintre cele mai bune sfaturi, mai ales pentru cei care intentioneaza sa se casatoreasca intr-o tara straina, este acela de a transforma intr-o prioritate legalizarea nuntii. Cea mai buna sugestie este verifici inca o data elementele necesare si apoi te poti concentra pe elemenetele mai amuzante din acest proces.

Speram ca va sunt de ajutor acesti pasi pentru realizarea unei nunti de vis si va asteptam la hotelul nostru din Iasi pentru a va rezerva o sala si pentru a alege un meniu aromat pentru voi si invitatii vostri.

 

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244