Zilele de sareclama-coralrbatoare ale iernii se apropie si odata cu ele se asterne si magia acestui anotimp peste oras.Noptile devin mai lungi si mai fermecate, iar frigul ingheata zambetele pline de fericire. Cu totii asteptam prima zapada, primele cani de vin fiert sau primele clipe alaturi de cei dragi din acest an.

Hotel Coral s-a gandit la dorinta clientilor nostri de a petrece clipe de neuitat in seara magica dintre ani si a organizat o seara speciala, in care eleganta, buna dispozitie si preparatele alese vor constitui puntea de legatura intre personajele principale ale noptii si povestea pe care dorim sa o cream.

Astfel, Revelionul 2016 va fi sarbatorit cu mult fast la Hotel Coral. Decorul perfect pentru a incepe o noua poveste alaturi de cei dragi te vor incuraja sa alegi oferta noastra pentru a petrece clipe magice ce vor deveni amintiri trainice. Meniul a fost ales cu mare atentie ca sa satisfaca toate poftele si sa fie un deliciu pentru cei prezenti. Astfel, el va contine antreu, gustare calda si fel principal, toate pe gusturile invitatilor.

Open bar-ul va contine bauturi alcoolice precum traditionala palinca, Angelli Cherry, vin, o sticla de Jack Daniel’s si sampanie/masa, dar si bauturi racoritoare, precum apa, suc sau cafea. Tortul delicios si platorurile de prajituri iti vor face seara mai dulce, iar spectacolul traditional si jocurile de artificii vor crea o atmosfera in care sarbatoarea isi va gasi casa in inima tuturor invitatilor.

Hotel Coral a pregatit si o serie de premii pentru invitatii nostrii, premii ce vor fi inmanate in urma unei tombole la care toti invitatii pot participa. Premiile tombolei sunt: o cina romantica la Restaurant Coral, o camera de Revelion special amenajata impreuna cu o sampanie ce va deschide apetitul relaxarii totale, iar marele premiu va fi o excursie pentru 2 persoane la Hotel Voievod Sucevita 4*(spa, ski,sanius).

Atmosfera de petrecere in seara magica dintre ani va fi asigurata de catre formatia Noroc, impreuna cu celebrul Mitica Haidau. Muzica va rasuna vesela in amintirile invitatilor nostri si ii va ferici cu acorduri de odinioara.

Pretul pentru fiecare persoana pentru aceasta seara de poveste va fi de 250 lei. Rezervarile se pot face la numerele de telefon: 0754 031 164, 0232 274302 sau 0766 188 244.

Va asteptam sa dam startul unui nou an plin de bucurie si fast la Hotel Coral Iasi.

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244