Găsirea unei locații potrivite pentru nunta ta este una dintre cele mai mari provocări pe care le vei întâmpina, ca viitor mire sau viitoare mireasă. Toate se întrec în oferte care mai de care mai tentante, astfel că este foarte greu să alegi. Calitatea pe care trebuie să o aibă locația câștigătoare este, în mod clar, flexibilitatea. Multe servicii nu înseamnă, neapărat, calitatea de care ai tu nevoie pentru o noapte de vis. Modul în care acestea se combină, pentru a-ți primi invitații așa cum se cuvine, este cheia succesului oricărei nunți, astfel că dacă pachetele oferite sunt prea rigide, este posibil să trebuiască să cauți în altă parte.

Meniurile ar trebui să fie în cât mai mare măsură la alegerea ta. Sigur că bucătarii au un număr limitat de preparate pe care știu să le facă, dar modul în care acestea se îmbină ține de preferințele tale și ale invitaților tăi. Consultă-te cu ei înainte, gândește-te la tematica nunții tale, dacă există așa ceva, și convinge personalul locației să creeze meniul după specificațiile tale. Să nu cazi, totuși, în cealaltă extremă; este bine să iei în considerare sfaturile bucătarilor profesioniști. Până la urmă, este domeniul lor și, de multe ori, ei știu mai bine.

În ce privește detaliile legate de amenajare și decorațiuni, din nou trebuie ca tu să fii tare pe poziție și să obții exact ceea ce vrei. Aranjarea meselor, tema cromatică a nunții, totul trebuie să fie după voia ta și nu impus de locația pentru nunți. În fond, este vorba despre noaptea pe care ai visat-o dintotdeauna. În calitate de client, dreptul de a alege îți aparține întrutotul. Alege în cunoștință de cauză, alege flexibilitatea, iar nunta ta va fi cu adevărat una desprinsă din poveștile copilăriei!

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244