hotel_iasiLuna de miere este la fel de asteptata precum ziua nuntii, mai ales ca reprezinta vacanta si rasfatul al tinerilor proaspat casatoriti.  Destinatia vacantei mult dorite se alege in functie de bugetul si preferintele fiecaruia.
Tinerii proaspat casatoriti viseaza de cele mai multe ori la vacante exotice, in colturi indepartate ale lumii, unde pot sa lase in urma stresul, grijile si tensiunea acumulata in timpul pregatirilor de nunta. O plaja aurie intinsa, scaldata de apa limpede a unei mari azurii este poate imaginea care le vine de cele mai multe in minte atunci cand viseaza la clipe de relaxare. Sau poate cei aventurosi isi doresc sa se elibereze si sa isi recapete energia pe coastele inalte ale muntilor europeni si sa se cazeze la un hotel de vis.
Intr-adevar, preferintele fiecaruia sunt indiscutabile. Dar ce ar fi sa ne oprim o clipa si sa visam la locuri mult mai aproape de noi? Cum ar fi sa ne incepem aventura descoperind locurile si peisajele Romaniei sau plajele scaldate de apele Marii Negre?
In Romania exista atatea locuri de vizitat, locuri care ar putea sa satisfaca cele mai neobisnuite dorinte si sa ofere experiente de neuitat. Orasele Romaniei au monumente deosebite, restaurante care cinstesc bucataria traditionala romaneasca si locuri legendare pe unde au trecut odata printi si printese. La Iasi astfel de locuri asteapta sa fie descoperite de turisti din toata tara, dornici sa descopere misterele si frumusetile orasului aflat pe cele sapte coline. Palatul Culturii, Palatul Raznoveanu, muzeele literara si de arta, casele memoriale sunt printre locurile care trebuie vizitate macar o data in viata. Iasiul, orasul marilor iubiri, este locul ideal pentru o escapada romantica dupa nunta, iar o plimbare prin Copou la bratul persoanei iubite te va face sa te simti ca-n poeziile lui Eminescu.
In Iasi se gasesc si unele dintre cele mai bune locuri de cazare. Hotel Coral Iasi le asigura tinerilor soti cadrul intim perfect pentru a petrece momentele mult asteptate de relaxare si confort. Situat in afara orasului, Hotel Coral Iasi este o adevarata oaza de liniste, unde te poti bucura de experiente culinare deosebite si clipe de neuitat alaturi de persoana iubita.
Tu ai alege sa iti petreci luna de miere descoperind atractiile si peisajele Romaniei?

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244