Coral 3Locația aleasă pentru nuntă este, de fapt, cadrul în care se petrece primul capitol al poveștii tale alături de persoana iubită. Acel ”a fost odată” trebuie să-și găsească loc într-un spațiu confortabil, acel punct de plecare în viață care își oferă tot bagajul emoțional de care ai nevoie pentru întreaga ta poveste, până la sfârșitul ei. Îți dorești ca toți invitații să țină minte că au fost la nunta ta și că s-au distrat bine, că au plâns și au râs alături de tine, că au dansat pe muzica aceea care te mișcă și pe tine cel mai mult. Toate fragmentele acestea de amintire pornesc dintr-un spațiu ales cu grijă.

Locația pentru nuntă este responsabilă cu asamblarea tuturor elementelor care compun amintirea colectivă a întregului alai. Ea pune laolaltă oamenii, strângându-i sub același acoperiș, ea face muzica să sune așa cum trebuie, prin acustică, ea se transformă pentru fiecare nuntă în sălașul dorit de miri. Dacă e ușor? Nu, dar merită fiecare efort să vezi cum oamenii care au avut încredere în tine și în capacitățile tale îți apreciază munca; înseamnă că locația pentru nunți a reușit să își facă treaba cu bine.

Distracția de la nuntă nu este completă dacă locația nu este potrivită; dacă e prea mică sau prea mare, dacă acustica este proastă, dacă oamenii stau prea înghesuiți, deja chimia dintre oameni nu mai funcționează și încep să apară mici tensiuni, mici dezamăgiri care știrbesc acea impresie care trebuie să fie cât mai aproape de perfecțiune. Ba mai și încep să compare nunțile între ele și să-ți spună parcă din priviri, că la nunta altuia a fost mai bine! Vezi tu, pe locația pentru nunți care foarte multă responsabilitate, de unde se naște și nevoia pentru o atenție la detalii mult sporită.

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244