Dintre toate locațiile pentru nunți din Iași, fiecare cu specificul său, va trebui să alegi una care să corespundă tuturor cerințelor tale. Știm că cerințele sunt multe și foarte bine definite în mintea ta. Te gândești la dimensiune, la ornamente, la modul în care vei interacționa cu personalul. Până și detalii precum acustica influențează alegerea finală, așa că locația în care va avea loc evenimentul există gata creată în mintea ta. Este dificil să atingi absolut toate punctele de pe listă, așa că ambele părți ale acestei negocieri care se poate dovedi extrem de anevoioasă vor trebui să facă anumite compromisuri pentru a putea ajunge la un punct comun.

În primul rând, gândește-te la perioada în care va avea loc nunta ta. Dacă este în mijlocul verii, poți să o faci în aer liber sau într-un cort. Dacă ai planificat să o organizezi primăvara sau toamna, când vremea are mari șanse să nu fie de pareta ta, va trebui, totuși, să te gândești la o locație închisă, pentru că nimeni nu dorește să vadă un ”thrash the dress” general înainte de momentul potrivit acestui amuzant ritual. Ca să nu mai spunem că doar mireasa ar trebui să-și distrugă rochia, nu și Mătușa Lenuța venită cu greu de prin județul Sălaj, principala furnizoare de pălincă adevărată.

Dimensiunea spațiului și versatilitatea sa intră și ele în discuție. Câți invitați ai? Vrei să risipești 50 de oameni pe un ring de dans cât un hangar? Nu, pentru că la telefon pot vorbi între ei și din fotoliu, nu trebuie să se deplaseze până la locația ta de nuntă pentru acest lucru. De asemenea, nici înghesuială nu-și dorește nimeni la nuntă. Pentru asta exista mall-uri sau autobuze, de care, credeți-ne pe cuvânt, toată lumea este sătulă. Invitații trebuie să se simtă cât mai bine, așa că gândește-te bine la ce densitate a populației poți avea la nuntă, astfel încât să se poată mânca fără coate în coaste și dansa fără (prea multe degete strivite)!

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244