coral-1O locație pentru nunți trebuie aleasă din timp. Nu doar că este dificil de găsit loc liber din cauza aglomerației, dar în mintea celor care vor să organizeze un asemenea eveniment există foarte clar întipărite o serie de criterii fără a căror îndeplinire ziua cea mare va fi un fiasco. Cel puțin, printre emoții și nerăbdare, lucrurile așa par a sta. O locație pentru nunți nu este doar un spațiu delimitat de patru pereți și acoperit cu mese multe și un ring de dans. Este spațiul în care urmează să creezi o serie de amintiri care trebuie să fie cele mai frumoase din viața ta.
Pentru a atinge acest ideal, simți nevoia să inspectezi cu mare atenție fiecare locație de nunți pe care o iei în calcul. Culorile, versatilitatea, posibilitățile de decor, dar și împrejurimile spațiului ales joacă un rol determinant în alegerea pe care o faci. Îți dorești ca spațiul să arate exact cum vrei tu, dar ai nevoie și de o amplasare bună: nici chiar în miezul orașului, pentru că la nuntă se lasă cu chiuit, dar nici prea departe, pentru că nimeni nu vrea să bată drumuri și șapte poteci la ore ciudate, când se sparge petrecerea.
În fine, o locație de nuntă trebuie să aibă o capacitate suficient de mare pentru evenimentele ample, dar să poată deveni intimă și plăcută, în caz că îți dorești un număr mic de invitați. Aici intră în ecuație și versatilitatea. Locația ideală de nunți este adaptabilă, eventual dispune de pereți mobili care pot fi instalați în așa fel încât să obții un raport plăcut între numărul de persoane și suprafața pe care o folosești. Deja este evident de ce planificarea unei nunți se poate întinde pe parcursul câtorva ani, fiind de preferat să amâni ziua cea mare, doar pentru a putea să o petreci în ambianța pe care o cauți.

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244