Este foarte important să te adaptezi numărului de invitați de la nunta ta, atunci când alegi locația.

Nimeni nu vrea să vină la o nuntă și să se înghesuie, să se împiedice de mobilă sau să stea cu grijă pe ringul de dans. O locație aerisită va face oamenii să se simtă mult mai bine, așa că, indiferent de capacitatea pe care personalul locației spune că o are aceasta, este bine să mergi să vezi cu ochii tăi cum ar putea fi aranjați oamenii, astfel încât să nu se incomodeze reciproc. Bineînțeles, procesul de organizare a unei nunți implică vizitatul unei mulțimi de locații până o alegi pe cea potrivită.

De multe ori, mirii au o idee foarte clară despre locația în care vor ca nunta să aibă loc. De aceea, este important să fie, totuși, puțin maleabili. Dacă toate locațiile care se potrivesc ideii lor sunt prea mici, poate ar fi mai bine să se adapteze și să facă un compromis. Cel mai important este ca fiecare invidat să se simtă bine, chiar dacă este nevoie să schimbi puțin planurile. Toată lumea știe câte vorbe se iscă după o nuntă, așa că vei dori ca toate acestea să fie numai de bine.

Ține minte, mesele trebuie să aibă destul spațiu între ele încât chiar și cei mai corpolenți dintre invitații tăi să poată intra și ieși fără probleme, iar ringul de dans trebuie să le poată permite tuturor să se miște în voie, pentru a se bucura de niște dansuri de neuitat. A supraaglomera locația este una dintre cele mai mari greșeli pe care le poți face, așa că noi considerăm că trebuie să acorzi foarte multă atenție acestui aspect, cu atât mai mult dacă nunta ta va avea loc într-o zi fierbinte de vară.

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244