Atenția pe care o acordă cuplurile locației pentru nuntă pornește de la dorința acestora de a păstra amintiri plăcute și detaliate. Cât de multe detalii rămân în aceste amintiri? Depinde de calitatea fotografiilor, nu? Da, printre altele. Însă mai degrabă se păstrează în memorie stările avute, interacțiunile cu invitații, plăcerea simțită în acele clipe unice. Omul vine la nuntă pentru a se distra, iar locația este… spațiu. Ea trebuie, mai degrabă decât să ofere, să permită. Ceea ce este o misiune și mai dificilă decât a pune pur și simplu pe masa unor oameni fel după fel de mâncare, băutură și flori.

O locație pentru nuntă trebuie să ofere, în primul rând, libertate. Pe de o parte libertatea de mișcare, apoi libertatea de a te distra în voie fac diferența între o gazdă bună și una mai puțin bună. Un personal discret și educat poate să facă din evenimentul tău unul cu adevărat special, de remarcat nu doar pentru cei direct implicați, ci și pentru un eventual observator exterior. Oamenii chiar vor spune că la nunta ta a fost mult mai bine decât la altele, iar noi știm foarte bine cât de importante sunt aceste comparații care au loc între rude, prieteni și cunoștințe.

Mai mult decât atât, o locație pentru nuntă va trebui să ofere libertate de mișcare. Amenajarea, de exemplu, poate să ofere spațiu, dacă este făcută așa cum trebuie, sau să-l limiteze, dacă planificarea este defectuoasă. Oamenii vor să danseze la nuntă. Vor să se simtă bine. Vor să nu calce și să nu fie călcați pe picioare. După câteva pahare de vin, nuntașii nu vor să mai fie atenți la fiecare mișcare, pentru a se asigura că nu incomodează pe nimeni. Este datoria locației pentru nuntă să așeze mesele și scaunele în așa fel, încât să le permită tuturor accesul spre și dinspre ringul de dans.

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244