slider-coral2Nunta îi obosește pe meseni mai ceva ca munca, semn că evenimentul a reușit și mirii vor fi veseli toată viața. La Restaurant Coral, amplasat într-o zonă liniștită a Iașului, distracția se poate delănțui oricât de mult! Tradiția cere ca la nuntă vinul să curgă valuri, mâncarea să fie pe săturate, rachiul s-o însoțească asemeni unui bun tovarăș de drum, iar iubirea să fie sărbătorită cu strigături. Nunta românească se lasă cu beție, iar beția dă mahmureli a doua zi.

Restaurant Coral vine în întâmpinarea ieșeanului chefliu și mahmur, oferind din partea casei tradiționala ciorbă de potroace! Pentru că după nuntă trebuie să te-ntorci la activitatea zilnică, ai nevoie să îți reîncarci repede bateriile și să scapi de efectele mai puțin plăcute ale distracției de la sfârșit de săptămână. Rețeta tradițională se acrește neapărat cu zeamă de varză, care, se știe, pune mintea pe roate deîndată!

Bucătarii de la Coral sunt renumiți în tot așul pentru mâncărurile lor pline de savoare, care și pe cei mai gurmanzi dintre gurmanzi îi mulțumesc. Restaurantul nostru ține la tradiție și la oaspeți săi, așa că ciorba de a doua zi va fi cadoul de nuntă oferit ție și alaiului tău. Nu merită nimeni să bolească după o nuntă atât de frumoasă ca a ta, așa că profită acum de ofertă. Rezervă-ți restaurantul Coral și beneficiezi automat de ciorba de a doua zi, din partea casei!

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244