Stresul din jurul organizării unei nunți este amplificat, printre altele, și de nesiguranța găsirii unei locații propice pentru petrecerea celei mai frumoase nopți din viața ta. Sunt așa de mulți factori la care trebuie să fii atent, încât ți se pare că mai ușor este la muncă. Fiecare detaliu contribuie la construirea unei atmosfere perfecte, iar toate, bineînțeles, trebuie să fie cunoscute dinainte. Nimeni nu vrea surprize neplăcute în noaptea nunții. Din acest motiv, încă din faza de căutare, trebuie să ai în minte un set clar formulat de întrebări și de criterii.

Primul lucru asupra căruia trebuie să-ți îndrepți atenția când alegi o locație pentru nunta ta este meniul. Acesta este foarte important, mai ales pentru invitați. Dincolo de problemele de sănătate care-l pot limita, meniul este mereu un prilej de critică printre cei mai cârcotași, iar tu nu vrei ca nunta să devină subiect pentru bârfele eterne de după. Întreabă care sunt alternativele, cât de mari sunt porțiile, cum arată și ce gust are fiecare preparat. Gazdele vor fi bucuroase să-ți explice pe îndelete fiecare detaliu, pentru că e în interesul lor să-și vândă serviciile și să își laude măiestria.

Organizarea spațiului este o altă problemă care se ridică în momentul căutării unei locații pentru nuntă. Câți invitați ai? Cât de mult le place să danseze? Cu siguranță că, după câteva pahare de vin, fiecare va deveni un mic Fred Astaire și va dori să-și manifeste talentul pe ringul de dans, așa că acesta va trebui să fie foarte spațios. Totuși, nu e bine nici să cazi în extrema cealaltă, în care la mese este înghesuială, iar aspectul general al spațiului este, mai degrabă, de hală industrială decât de sală pentru nunți. Echilibrul este, întotdeauna, cea mai bună cale.

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244