2015-trending-elegant-laser-cut-wedding-invitationsPlanificarea nunții este un proces mult mai migălos decât credeai, mai ales dacă ești perfecționist. Și cân vine vorba de o zi așa de importantă, nu ai cum să nu fii.

Invitațiile pe care le împarți celor dragi vorbesc mai mult decât crezi despre tine și despre tematica nunții tale. Terbuie să găsești un echilibru între familiar și formal și trebuie să arate altfel decât toate invitațile pe care le-au primit destinatarii. Doar vrei să ieși în evidență și să ai un alai cât mai numeros, nu?

În 2016, se poartă designurile de modă veche. Fonturi cursive, contraste cromatice puternice sau monograme personalizate, toate contribuie la o imagine rafinată și elegantă. Nu în ultimul rând, invitațiile handmade sunt un adevărat hit, pentru că în epoca digitală în care trăim nimic nu iese în evidență mai bine ca obiectele făcute manual.

Dar să nu crezi că tehnologia pierde teren. Ultima apariție o constituie invitațiile 3D. Da, au și ochelari speciali. Conțin animații haioase sau mai formale care prind viață atunci când sunt vizualizate prin ochelarii speciali. Practic, ele sunt ca niște filmulețe de buzunar care cu siguranță că vor face furori printre persoanele care le vor primi.

Moda există, totuși, doar ca să te ghideze și nu este obligatoriu să o urmezi. Atâta timp cât exprimi ceva din personalitatea ta și a persoanei iubite, libertatea de alegere este nesfârșită. Important este ca mesajul să ajungă la viitorii invitați și să rămână în memoria lor multă vreme!

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244