La Hotel Coral Iasi puteti gasi o gama larga de servicii si o sala de conferinte eleganta pentru intalnirile de afaceri, conferinte sau sesiuni de training. Acesta dispune si de 3 sali de evenimente pentru organizarea zilei de nastere, nunta, botez sau orice alta petrecere in care vrei sa ii ai alaturi pe prietenii si rudele tale.

sala_conferinte_hotel_iasiSala de conferinte este o alegere populara pentru intalnirile corporative si prezentari pana la 40 de persoane. Sala este dotata cu echipamentul necesar pentru a facilita o intalnire de afaceri standard: conexiune la internet WiFi, videoproiector, flipchart si ecran de protective. Acestea toate formeaza mediul perfect pentru o intalnire de afaceri sau, de ce nu, un training. Numele salii “Business Party” a fost ales pentru stimula relaxarea din timpul sedintelor. De asemenea, hotelul din Iasi va sta la dispozitie si cu un meniu de restaurant, in cazul in care sedintele dureaza mai mult.

Atat pentru persoanele din Iasi cat si pentru cele din alte judete, Hotelul Coral pune la dispozitie sala de conferinte pentru traininguri. Daca aceastea dureaza mai mult de o zi, va punem la dispozitie camerele special amenajate pentru ca dumneavoastra sa va simtiti ca acasa. Stim ca atunci cand plecati in delegatie va este dor de casa si de familie, de aceea noi incercam sa facem tot ce ne sta in putinta pentru ca dumneavoastra sa nu observati diferenta si pentru ca timpul petrecut la noi fie o adevarata placere.

Mai multe detalii depre sala de conferinte din Iasi gasiti in pagina de restaunt si ne contacta utilizand datele de aici.

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244