Iarna se asterne usor, usor peste oras si creaza un imperiu de gheata ce aduce cate un zambet pe fata tuturor. Momentele petrecute cu cei dragi devin mai pretioase, iar fericirea se impleteste cu saniusul si oamenii de zapada creati. Hotel Coral si-a imbracat haina de iarna si te asteapta sa creezi clipe minunate alaturi de persoanele dragi inimii tale la o cana de vin fiert, o cina ce va reuni toata familia sau o noapte petrecuta departe de agitatia orasului.

Hotel Coral intampina cu drag clientii care doresc sa petreaca clipe minunate in compania bunului gust si a atmosferei de poveste. Cele 3 sali, Sala Grande, Sala Mignon sau Business Party sunt intotdeauna pregatite sa gazduiasca cele mai frumoase evenimente si sa puna bazele unor noi amintiri trainice.

Preparatele delicioase, impreuna cu un vin bun, vor crea povesti de neuitat pentru tine si familia ta. Atmosfera relaxanta, care te inconjoara cu un sentiment de cordialitate, te poarta spre o incursiune in lumea culinara si iti arata cele mai bune preparate, facand inconjurul lumii la o singura cina.

Camerele intime, dar decorate cu bun gust si putina eleganta ce ovationeaza confortul, vor oferi clientilor nostri momente de neuitat. Sentimentul de relaxare te va curpinde imediat ce te vei instala, iar temperaturile reci vor fi departe. Vei putea sa admiri regatul de gheata de la departare, fara a fi nevoit sa parasesti incinta hotelului. Momentele de care te vei bucura alaturi de persoana iubita vor ramane in amintirea voastra ca fiind unele dintre cele mai de pret amintiri si veti reveni cu placere de fiecare data la hotel Coral.

Daca nu preferi acest anotimp, incursiunea in lumea bunului gust si a elegantei, a nuantelor ce aduc aminte de vara, te vor purta spre destinatii de vis ale Mediteranei si pentru cateva ore vei lasa in urma regatul de gheata. Iernile devin povesti nemuritoare la hotel Coral! Impreuna cu tine vom crea amintiri de vis si le vom infasura in gheata pentru a le pastra pe vecie!

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244