Coral2Botezul unui copil este aproape la fel de serios ca nunta mai dinanite. E nevoie de o locație pentru evenimente unde cel mic să se simtă confortabil, în care să nu se sperie și în care toți cei dragi ție și lui să poată să se adune pentru a sărbători evenimentul. Hotel Coral nu doar că este locația de evenimente care oferă intimitate și discreție pentru tine și invitații tăi, dar dispune și de un loc de joacă în aer liber pentru cei mici, unde ei se pot simți bine sub atenta noastră supraveghere, pentru ca tu să poți sărbători în voie evenimentul tău.

În căutarea unei locații pentru evenimente, trebuie să ții cont de o mulțime de factori, iar la Hotel Retaurant Coral experiența ne-a arătat cum să îndeplinim criteriile tale cele mai exigente. Sălle noastre versatile, încăpătoare sau intime, după preferințe, camerele confortabile, comode, cu mult bun gust decorate, meniurile atent gătite, rafinate și gustoase, toate fac din Hotel Restaurant Coral una dintre locațiile pentru evenimente preferate ale ieșenilor. Amplasarea noastră, la o distanță numai bună de oraș ca să se poată și ajunge ușor, dar să fie și într-un ambient liniștit, face parte din brand-ul Hotel Restaurant Coral.

În organizarea evenimentelor tale, Hotel Restaurant Coral se oferă să fie locația aleasă pentru atenția la amănunte și pentru bunul gust pe care-l afișează la tot pasul. Serviciu discret, rapid și de calitate, meniuri diversificate, pe placul oricui, posibilitatea de cazare și atmosfera prietenoasă, dar elegantă de la Hotel Restaurant Coral te vor convinge cu siguranță să îl iei în considerare ca locație pentru evenimentul tău. Ceea ce contează pentru noi este ca, la sfârșitul petrecerii, toată lumea să se întoarcă acasă fericită, cu zâmbetul pe buze și, mai ales, să rămână cu amintiri frumoase și trainice de la zilele cele mai importante.

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244