Coral 3La Hotel Restaurant Coral, ne gândim la flexibilitate și la nevoile variate ale oaspeților noștri. A organiza evenimente presupune luarea în calcul a unor amănunte ce par copleșitoare la prima vedere. Din acest motiv, punem la dispoziția clienților noștri trei săli de evenimente, personale sau corporate, care pot fi unite într-una singură, dacă petrecerea este mare și invitații sunt mulți. Știm că pentru nunți memorabile este nevoie de spațiu, așa că sălile noastre sunt cât se poate de generoase.

Sala Grande este cea mai mare pe care o avem, singură putând primi până 150 de persoane. Poate păera puțin, dar ne-am gândit și la faptul că o nuntă fără hore și alte dansuri nu prea mai este nuntă. Un ring de dans încăpător este o necesitate, mai ales când petrecerea se încinge, iar cei prezenți nu vor decât să se distreze!

Și pentru cele mai restrânse evenimente, cu oameni dragi ție, sala Mignon abia așteaptă să găzduiască serate cochete sau nunți și botezuri cu oameni puțini și apropiați. Se mai schimbă tradiția, oamenii se simt în largul lor când sunt doar alături de cei în care au deplină încredere. Amplasarea discretă, depărtarea de agitația orașului și cadrul intim fac din Hotel Restaurant Coral un loc numai bun în care să te poți bucura așa cum vrei tu de zilele cele mai frumoase din viața ta. Să construim amintiri care durează pentru totdeauna este misiunea noastră, iar oamenii care ne-au călcat pragul spun că reușim să o ducem la bun sfârșit cu succes!

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244