happy-day-bride-woman-black-and-white-weddingMereu indecisa deoarece imi vine cate o idee noua despre cum ar trebui sa arate ziua cea mare pentru mine, caut de ceva timp locatia perfecta unde va avea loc nunta mea. Varietatea de locatii ma uimeste, insa stiu ce caut, un spatiu in care pot sa dau frau liber imaginatiei si sa il transform intr-un adevarat regat al iubirii.

Dupa multe cautari, am gasit locul perfect la hotel Coral! In sala Grande, cu o capacitate de 150 de persoane, visul meu va deveni realitate, iar eu voi crea locatia perfecta in care sa imi celebrez uniunea. Iubirea si fericirea vor da un aer aparte locatiei si o vor transforma in regatul pe care l-am visat inca din copilarie! Sala Grande este una dintre cele mai frumoase Sali nunta Iasi, unde poti sa creezi evenimente de success in care tu, alaturi de persoana draga, veti fi personajele principale si se va celebra iubirea voastra.

Decorul acesteia, cat si preparatele culinare ce ne vor purta spre noi aventuri culinare si ne vor pregati pentru noi incursiuni pe taramul gustului. Vinul vechi de secole va acompania aceasta incursiune si o va face de neuitat atat pentru noi, cat si pentru invitatii nostri. Nuantele ce ma duc cu gandul la Mediteraneana ne vor purta deja spre luna noastra de miere si vor crea amintiri de vis la care vor fi martori bunul gust si distractia. Povestea noastra de dragoste va continua la hotel Coral, iar cei dragi se vor bucura alaturi de oi de acest moment important!

Ma bucur nespus ca am gasit locatia perfecta pentru a da frau liber imaginatiei mele si pentru a da viata viselor mele din copilarie! Hotel Coral va deveni locul meu preferat pentru ca imi va crea amintiri de vis si va fi martorul bucuriei mele. Acum ramane doar sa ma gandesc la celelalte detalii, insa sunt fericita ca visul meu prinde contur la hotel Coral Iasi!

 

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244