Coral 2Coral, hotel și restaurant destinat celor care nu au nevoie de spectatori nedoriți la petrecerile lor, se mândrește cu amplasarea lui strategic aleasă, destul de departe de agitația orașului și, totuși, ușor accesibil. Am ales acest loc ca să fim siguri că putem găsi un echilibru între nevoile unei game cât mai largi de clienți, pentru că ne place să-i vedem mulțumiți. Orice restaurant se laudă cu dispoziția pe care o au clienții când pleacă, nu când vin, drept pentru care Hotel Restaurant Coral își îndreaptă atenția către toate detalile.

Înainte de toate, vrem ca oaspeții de la Hotel Restaurant Coral să aibă încredere în ospitalitatea noastră. Oferim nu doar săli de evenimente încăpătoare și decorate cu bun gust, dar și camere în care mesenii să se poată odihni și să-și poată lăsa lucrurile în siguranță, pentru a putea petrece în liniște și pace. Și știm și noi că tradiția românească cere ca nunta să dureze trei zile și trei nopți, dar omul mai obosește și de atâta petrecut și are nevoie de un pui de somn.

Și pentru că petrecerile importante au nevoie de invitați mulți, cele trei săli de la Coral pot fi unite, pentru a putea primi până la 250 de persoane. Sursa noastră de inspirație o constituie cele mai cunoscute nunți din lumea celebrităților, care prin definiție sunt mari și somntuoase, dar mereu de bun gust. Dă o șansă unui eveniment de neuitat, la Hotel Restaurant Coral. Nu îți va părea rău, cu siguranță!

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244