hotel_coralFemeia, spirit libertin si senzual ce ne umple zilele cu fericire, merita sa fie celebrata in fiecare zi, insa inca din cele mai vechi timpuri, cea mai reprezentativa luna pentru a o celebra a fost luna martie. Hotel Coral Iasi celebreaza feminitatea alaturi de cei mai dragi invitati la evenimentul de pe 6 Martie dedicat tuturor doamnelor si domnisoarelor!

Hotel Coral Iasi va asteapta sa dati viata emotiilorsi sa create cele mai frumoase amintiri in compania femeilor ce v-au schimbat viata, ce v-au dat puterea sa zambiti si sa visati! Pentru a celebra cele mai frumoase fiinte ce ne bucura viata in fiecare zi, trebuie sa le transmitem iubire si afectiune prin orice gest, trebuie sa le multumim ca exista si ca ne schimba in fiecare zi viata cu surasul lor cald!

Nu trebuie sa uitam nicicand ce rol important are femeia in viata noastra, cum aduce fericire momentelor, cum rezolva situatii fara ajutorul nimanui, cum pregateste cele mai delicioase mese si incropeste cele mai frumoase surprize, cum e ea fara sa depuna vreun efort.

Acorda timp femeii care te rasfata, femeii care te ingrijeste, femeii care te mustra usor, dar cu iubire, femeii care te iubeste fara bariere! Timpul si dovezile de iubire mici, dar foarte semnificative, vor crea cele mai frumoase surprize, iar femeia din viata ta va fi pretuita si alintata mereu.

Impreuna cu hotel Coral Iasi poti organiza cele mai frumoase surprize pentru femeia iubita! Fie ca doresti sa luati cina la lumina lumanarilor sau visezi la o seara romantica, hotel Coral Iasi iti sta la dispozitie cu cele mai profesionale servicii ce vor crea amintiri pretioase! Surprinde-o pe cea iubita si vei avea parte de cele mai frumoase momente la hotel Coral Iasi!

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244