Poveștile se termină cu nunți. E ca o regulă nescrisă a celor scrise! Pentru noi, poveștile încep cu o nuntă; iar orice poveste pornește de la oameni și locuri. Doi oameni se iubesc și vor ca toată lumea să știe asta. Aleg să-și adune alaiul pentru a sărbători și pentru a arăta ce înseamnă unul pentru celălalt și cât de mult își doresc ca viețile lor să fie, dintr-o zi ce va să aibă însemnătatea cea mai mare, una singură. Cei doi caută locul ideal în care să-și proclame uniunea. Acest loc trebuie să fie și pe placul lor, dar și pe-al celor prezenți.

Ce-i de făcut? Mirii iubesc natura, dar oare ea vrea să fie blândă în ziua lor cea mai frumoasă? Un adăpost aproape de un peisaj de basm ar fi minunat! Împodobit cu panglici, cu flori și cu zâmbetele tuturor, locul se umple de viață deîndată ce oamenii se adună spre a se veseli împreună. Care-i rolul pe care-l joacă acest loc? Oferă acea atmosferă de veselie generală, e însăși gazda tăcută a întregii nunți, a întregului alai. Este spațiul în care toți își găsesc loc să se-ntindă la vorbă, să danseze, să se ospăteze, să se desfete de frumusețea celor doi miri.

Aproape de casă, dar departe de lume, nunta este un act intim, o declarație de iubire care trebuie auzită doar de cei aleși. Ei trebuie să ajungă cu ușurință să vadă, să audă, să fie împreună, uitând în același timp de agitația de zi cu zi. Trebuie să fie liberi, asemeni iubirii pe care o sărbătoresc. Cine are nevoie de vecini curioși sau năbădăioși într-o zi atât de frumoasă? Locația pentru nunți este acea carte goală în care încep a se așterne cuvintele poveștii ce începe acolo și nu se termină niciodată.

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244