12410529_655692674533624_1621094872458322932_nDe fiecare data cand dorim sa celebram un eveniment important din viata noastra, ne gandim pentru inceput la o locatie care ne-ar putea indeplini cererile si poate da viata dorintelor noastre. La Hotel Coral Iasi vei gasi locatiile potrivite pentru evenimentele pe care doresti sa le sarbatoresti alaturi de persoane dragi tie!

Cu un aer mediteranean, ce iti aminteste de mult visatele vacante de vara pe taramurile Greciei, design-ul te farmeca inca de la intrare si creeaza o experienta vizuala de care sa te bucuri. Evenimentele pe pofta sufletului tau vor deveni adevarate calatorii vizuale pentru tine si invitatii tai de care sa va bucurati in compania unor preparate delicioase si a vinului ce poarta pecetea timpului.

Situat la iesirea din oras, hotel Coral Iasi devine o oaza de relaxare pentru tine si persoanele dragi, un loc departe de agitatia orasului unde puteti crea cele mai frumoase momente. Daca doresti sa celebrezi alaturi de cei dragi un moment special din viata ta, hotel Coral iasi te intampina cu trei sali ce pot gazdui cele mai frumoase emotii.

Sala Grande,cu o capacitate maxima de 150 de persoane, poate gazdui evenimente precum nunti, botezuri, petreceri corporative sau baluri, iar dispunerea pe doua niveluri da un aer elegant intregii locatii. Aceasta sala poate fi folosita in legatura cu celelalte Sali, respectiv sala Mignon si sala Business Party, pentru a mari capacitatea evenimentului la 250 de persoane.

Hotel Coral doreste sa creeze cele mai frumoase amintiri pentru toti clientii ce ne-au calcat pragul si de aceea cautam mereu sa ne imbunatatim serviciile si sa oferim experiente placute cu fiecare eveniment. Hotel Coral Iasi organizeaza evenimente pe pofta sufletului tau!

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244