^1573BF74BA4D12B1CFD3C763744F7ADD5CAB884AA5BC69F776^pimgpsh_fullsize_distrDe cate ori nu ai visat ca nunta ta sa fie exact cum ti-ai dorit sau botezul copilului tau sa aiba cea mai frumoasa tematica? Acum poti da viata visurilor tale si poti crea evenimente pe pofta sufletului tau la hotel Coral!

Bucurandu-te de toate detaliile ce construiesc cea mai frumoasa zi din viata ta, vei putea oferi amintiri de neuitat celor dragi si vei da viata visurilor din copilarie. Evenimentele pe pofta sufletului tau sunt menite sa iti aduca feircirea pe chip si multumirea in suflet, multumirea ca toate dorintele tale s-au transformat intr-o frumoasa realitate ce va sublinia sentimentele puternice.

Salile pe care le punem la dispozitie, cat si atmosfera de poveste vor face din fiecare eveniment la hotel Coral o amintire pe care o vei pretui o viata intreaga. Alaturi de persoanele dragi, tu vei putea construi clipe de fericire, iar evenimentele pe care doresti sa le celebrezi vor deveni introspectii ale celor mai frumoase sentimente.

Te invitam intr-un cadru elegant, ce iti aduce aminte de frumoasele tarmuri mediteraneene, de valurile razlete si de relaxarea totala de care ai parte la fiecare eveniment organizat in locatia noastra. Detaliile locatiei vor da viata unor momente ce vor ramane in sufletul tau pentru totdeauna, iar hotel Coral va deveni locatia preferata pentru cele mai importante evenimente din viata ta.

Te asteptam la hotel Coral sa te bucuri de momente de vis, de fericire si de amintiri menite sa ramana in sufletul tau pentru totdeauna!

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244