Organizarea unui eveniment cu adevărat special necesită găsirea unui spațiu pe măsură. Îți propunem să celebrezi cu grandoare ocaziile speciale într-un loc cu un aer magic și boem. Liniștea, intimitatea și atmosfera relaxantă de la Hotel Coral sunt elemente esențiale pentru petrecerea ta. Am proiectat un cadru plin de farmec care se adaptează cerințelor oricărui tip de eveniment. Totul este despre tine, iar responsabilitatea noastră este să exprimăm acest lucru.

Credem în bucuria fiecărui moment important, în sclipirea din ochii mirilor în cea mai frumoasă zi a lor, în gânguitul de la prima aniversare și în emoția celor ce își sărbătoresc succesul. Fie că este vorba de o nuntă, de petrecerea de „bun venit” a micuțului tău sau, pur și simplu, de o aniversare a anilor de căsătorie, nouă, celor de la Hotel Coral, ne place să o organizăm până la cel mai mic detaliu pentru a oferi o experiență placută, dar și momente unice.

Situat la ieșirea din oraș, departe de agitație, Hotel Coral devine un tărâm în care povestea ta prinde contur și se transformă într-un basm cu final fericit. Decorate conform celor mai exigente gusturi, saloanele restaurantului îmbină confortul cu eleganța, asigură o seară de neuitat, într-o locație de vis.

Capacitatea restaurantului este generoasă încât poate găzdui petreceri de până la 250 de persoane, dar în același timp oferă și un cadru intim încât să te poți bucura de o atmosferă prietenoasă. Alegerea unui spațiu potrivit numărului de invitați este foarte importantă, tocmai de aceea, îți punem la dispoziție trei săli cu capacitate diferită: Grande, Mignon si Business Party, fiecare dintre acestea întâmpinându-te cu emoție și căldură.

Iar pentru că un eveniment nu poate avea loc fără un răsfăț culinar care să poată împăca toate gusturile, bucatele gătite cu grijă de către bucătarii nostril te întâmpină într-un spațiu în care bunul gust și grija față de clienți este o prioritate.

Te invităm să dai viață evenimentelor tale, să te bucuri de momente de vis, de fericire și de amintiri menite să rămână în sufletul tău pentru totdeauna. Hotel Coral, pentru evenimente de suflet!

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244