Laughter with dinnerDuminica reprezinta o zi de odihna, in care ne place sa petrecem timp cu familia, sa facem activitati ce ne unesc si ne aduc distractie. De multe ori cautam activitati care sa fie pe placul tuturor si sa ne aduca mai aproape, sa ne reaminteasca de valorile cu care de mici am fost invatati. Ce zici daca duminica aceasta ii vei reuni pe toti la restaurant Coral?

Restaurant Coral reprezinta locul perfect pentru a celebra o reuniune de familie. Decorul intim si atmsofera relaxanta vor face din fiecare vizita la restaurant Coral o amintire perfecta pe care vei dori sa o inramezi. Noua poveste din viata ta va fi insufletita de voia buna care se va asterne usor la masa, iar fiecare membru al familiei va face din aceste moment unul perfect pentru memoriile tale.

Preparatele vor forma noi legaturi, fiecare membru al familiei va dori sa incerce alte bunatati, iar toti va veti bucura de o masa bogata. Aventura culinara va incepe, iar fiecare va fi purtat de catre gustul ales intr-o alta parte a lumii. Vinul va lega conversatii nebanuite si va inflori obrajii, va aduce fericire in suflete si va evidentia legaturile stranse pe care le aveti. La sfarsit va veti povesti aventura culinara la care ati luat parte si ce bunatati ati descoperit pe acel taram.

Astfel, duminica va deveni o amintire placuta alaturi de familia ta. Restaurant Coral iti va impleti dorintele cu serviciile de calitate si va crea din fiecare alegere un real success pentru  intreaga familie.  Incursiunea in decorul restaurantului si preparatele noastre te vor purta impreuna cu cei dragi pe meleaguri nestiute, in care voi veti fi personajele principale si va veti bucura de firul povestii.

La restaurant Coral, duminica in familie devine un moment placut ce se va transforma intr-o amintire trainica! Activitatile de duminica vor deveni o placere pentru fiecare membru al familiei, iar tu te vei bucura de aceste clipe si le vei transforma in liniste sufleteasca si fericire.  Restaurant Coral este locul perfect pentru gusturi noi, delicii culinare si amintiri frumoase petrecute cu cei dragi!

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244