Știi acei oameni care văd o poză cu o mireasă zâmbitoare sau cu o domnișoară de onoare focoasă și dau câte un comentariu gen ”dar ce pată de igrasie pe peretele ăla din spate”? Aceștia sunt cârcotașii de nuntă, prezenți în orice alai, fără excepție, și care, deși nu sunt neapărat rău intenționați, pot să păteze amintirile tale la fel ca igrasia de mai sus care pătează pereții. De ei nu poți scăpa; nici nu vrei, fie că sunt amuzanți, fie că îți sunt, totuși, rude, fie că sunt rude cu soacra și… cu soacra nu te pui! Remediază, deci, problema!

Când cauți un loc de nuntă, fii cu ochii în patru. Știm, graba e mare, iar Iașul, cel puțin, e doldora de restaurante și pensiuni care se întrec în a face oferte care mai de care mai tentante. Tu, însă, trebuie să cauți inteligent. Privește dincolo de lauda de sine și aruncă-ți ochii asupra amănuntelor. Gândește-te cum arăți în rochie de mireasă și ține minte că tot ce vezi este fundalul fotografiilor tale, cadrul în care se desfășoară amintirile pe care le vei prețui toată viața. Fiecare floare, fiecare decorațiune, fiecare perete va face parte din aceste amintiri, drept pentru care atenția la detalii trebuie să fie demnă de Sherlock Holmes. Cel puțin.

În plus, din nou fă-ți un scenariu în minte: câți invitați ai? Ce suprafață are locul în care va avea loc nunta? Densitatea populației nu e greu de calculat. Vrei să pară pozele tale vederi din New York sau fotografii care să transmită liniște, bucurie, atmosferă relaxantă? Aici, gusturile sunt foarte diferse și totul ține de preferințele personale. Totuși, noi recomandăm să nu îți înghesui rudele ca într-o conservă, mai ales dacă nunta este vara. Extremele nu sunt niciodată indicate. Până la urmă, un spirit de observație ascuțit poate face diferența dintre o nuntă de basm și un fiasco total!

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244