Coral3 (2)Cuplurile care-și planifică nunta se confruntă, invariabil, cu problema aspectului locației de evenimente, amănuntele fiind cele care declanșează tensiuni între parteneri. Fiecare manifestă perferințe diferite în materie de cromatică, formă și amlpasare a decorațiunilor. Unii doresc o locație de evenimente liberă  și aerisită, alții preferă un decor mai amplu, mai încărcat. Nu există rguli stricte în materie de ornament pentru locația de nuntă, așa că posibilitățile sunt nelimitate. Comunicarea este, în mod ideal, soluția pentru toate aceste neajunsuri, atâta timp cât se poate ajunge la o soluție de compromis, care să mulțumească părțile implicate.

Totuși, ar fi un nonsubiect decorația locației de evenimente dacă s-ar afla doar în ograda mirilor. Trebuie ținut cont și de invitați, de prefernțele lor, de modul în care se manifestă atunci când ceva nu le este pe plac. Bârfele de după nuntă sunt inevitabile, astfel că decorarea locației ajunge să depindă de un număr mult prea mare de persoane. Cel mai indicat este să se aleagă elemente neutre, discrete, care să îmbogățească atmosfera fără a acapara cu totul privirile celor prezenți la eveniment. Ideal ar fi nici să nu observe cineva toate detaliile care creează atâtea fricțiuni inutile.

Până la urmă, cel mai important este ca nunta să fie o ocazie specială, unde oamenii să se distreze cum pot ei mai bine. Organizarea se poate face și fără stress, dacă problemele de tipul decorării locației de nunți ar fi tratate cu umor și cu atâta atenție câtă li se cuvine, în niciun caz mai multă decât este cazul. Preluarea unor sfaturi din revistele și site-urile de specialitate, acceptarea sugestiilor și menținerea decorului în limitele discreției și bunului gust sunt pași bine de urmat în organizarea unei nunți. Astfel, veți putea fi relaxați în ziua cea mare și nu veți pierde noaptea analizând fiecare floare și fiecare șervețel.

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244